Pogoji uporabe

RogLabovi odprti termini so finančno dostopnejši zaradi javnih subvencij. Pri predstavljanju izdelkov ali prototipov, narejenih v RogLabu, je zato uporabnik dolžan poskrbeti za primerno navajanje. Ob neupoštevanju spodaj naštetih pravil o navajanju RogLabove podpore za uporabnika subvencionirana cena preneha veljati, storitve pa so v nadaljevanju sodelovanja zaračunane po nesubvencionirani ceni oz. ceniku za zunanje naročnike.

Predstavitev izdelkov na spletnih straneh in prodajnih platformah:

  • Ob predstavitvi izdelka mora biti na vidnem mestu navedeno: »Izdelavo podprl RogLab« ali »Powered by RogLab«.
  • Navedba mora vsebovati aktivno povezavo na spletno stran www.roglab.si.


Predstavitev izdelkov na družbenih omrežjih:

  • Če ima izdelek ali prototip, narejen v RogLabu, na družbenih omrežjih posebno predstavitveno stran, mora biti ta na vidnem mestu v profilu opremljena z navedbo »Izdelavo podprl RogLab« ali »Powered by RogLab« (pri čemer beseda RogLab z aktivno povezavo (@) vodi na RogLabov profil na Facebooku ali Instagramu) ter s ključnikom #RogLab, in sicer v predstavitveni zgodbi (Our Story), vizitki (About) ali opisu uporabnika (Bio).
  • Vsaka objava na družbenem omrežju, ki vsebuje predstavitev izdelka ali prototipa, mora vsebovati stavek »Izdelavo podprl RogLab« ali »Powered by RogLab«, aktivno povezavo (@) na RogLabov profil in ključnikom #RogLab.


Predstavitev izdelkov v medijih:

  • V primeru poročanja medijev o izdelku ali prototipu je uporabnik dolžan poskrbeti za navedbo dejstva, da so izdelek ali njegove komponente nastali v RogLabu.


Promocijsko gradivo ter predstavitve na dogodkih, razstavah in prodajnih mestih

  • V vseh promocijskih tiskovinah, v katerih se pojavlja predstavitev izdelka ali prototipa, sta obvezna navedba stavka »Izdelavo podprl RogLab« ali »Powered by RogLab« ter RogLabov logotip.
  • Ob fizičnih predstavitvah izdelka na različnih dogodkih, razstavah ali prodajnih mestih morata biti poleg imena izdelka na vidnem mestu nameščena stavek »Izdelavo podprl RogLab« ali »Powered by RogLab« in logotip RogLaba.

Pravno obvestilo

Zavrnitev odgovornosti

Na podlagi informacij, ki so objavljene na spletnem mestu RogLaba – pilotne naložbe za bodoči Center Rog, ne more nihče pridobiti nobene pravice. Projektna partnerja Mestna občina Ljubljana ter Muzej in galerije mesta Ljubljane ne sprejemata nikakršne odgovornosti za informacije, ki so objavljene na spletnih straneh, s katerimi je spletno mesto projekta RogLab povezano. 

Zasebnost

Vsa besedila in fotografije, objavljene na spletnem mestu RogLaba, so intelektualna lastnina projektnih partnerjev Mestne občine Ljubljana ter Muzeja in galerij mesta Ljubljane. Besedilo in fotografije se lahko razmnožujejo in prenašajo zgolj za osebno nekomercialno rabo. Za vsako drugačno obliko in namen prenosa podatkov morate predhodno pridobiti dovoljenje navedenih projektnih partnerjev.

Zasebnost - delavnica

Vse datoteke, ki jih uporabljate v RogLabu na RogLabovih računalnikih, so javno dostopne. Za svoje datoteke ste odgovorni sami, zato jih po uporabi shranite na ključ ali drug nosilec podatkov. Za izgubljene datoteke v RogLabu ne odgovarjamo. Z uporabo RogLaba soglašate k fotografiranju dejavnosti in ustvarjenih izdelkov, ki so lahko uporabljeni v promocijske namene RogLaba.

Zavrnitev odgovornosti - delavnica

Vsi uporabniki, programski in projektni partnerji ter drugi obiskovalci prostora RogLab uporabljajo prostor RogLab in opremo, ki je nameščena v njem, na lastno odgovornost.

Javni partner Muzej in galerije Mesta Ljubljane ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi jo utrpeli uporabniki, programski in projektni partnerji ali pri njih zaposleni ali drugi obiskovalci prostora RogLab v zvezi z uporabo prostorov RogLab ali v zvezi z uporabo opreme nameščene v prostoru RogLab. Prav tako javni partner Muzej in galerije Mesta Ljubljane ne zagotavlja neposrednega nadzora nad uporabo prostora RogLab in opreme, ki je nameščena v njem. Javni partner Muzej in galerije Mesta Ljubljane zagotavlja, da bodo v prostoru RogLab dostopna navodila za uporabo nameščene opreme.

Vsi uporabniki, programski in projektni partnerji ter drugi obiskovalci prostora RogLab z oddajo ponudbe oz. prijave za uporabo prostora RogLab in opreme, ki je nameščena v njem, potrjujejo, da imajo ustrezno znanje in izkušnje, ki jim omogoča varno uporabo prostora RogLab in opreme, ki je nameščena v njem in potrjujejo, da so seznanjeni z navodili za uporabo nameščene opreme, ki je na voljo v RogLabu.

Ne želite zamuditi naših dogodkov?