Sveže

USPOSABLJANJE ZA SAMOSTOJNO RABO LASERSKEGA REZALNIKA

ORGANIZIRA IN IZVAJA ROGLAB

10.12.2019

V torek, 10. decembra, bo med 17. in 20. uro v RogLabu potekalo usposabljanje za samostojno rabo laserskega rezalnika. Udeležba na usposabljanjih je obvezna za vse, ki želijo stroj samostojno uporabljati na odprtih terminih.

Usposabljanja so namenjena RogLabovim članom, ob plačilu prvega usposabljanja v RogLabu pa vam članarino v vrednosti 10 EUR podarimo.

Cena usposabljanja vključuje tri ure teorije (na dan usposabljanja) ter en brezplačen dvourni termin asistiranega dela z mentorjem, ki ga rezervirate naknadno in koristite v roku dveh mesecev po končanem usposabljanju.

Foto: Branko Čeak

Foto: Branko Čeak

 

Pogoji uporabe

Uporabniki RogLabovih storitev se skladno s pogoji uporabe obvezujejo k navajanju RogLabove podpore ob vsaki predstavitvi izdelka na spletu, v medijih oz. v fizični obliki s stavkom “Izdelavo podprl RogLab” oz. “Powered By RogLab” ter aktivnimi povezavami na RogLabovo spletno mesto ter družbena omrežja (Facebook oz. Instagram). V primeru kršitev se jim v nadaljevanju sodelovanja storitve obračunajo po nesubvencionirani ceni. 

 

Plačilo

Plačilo usposabljanja za samostojno rabo strojev lahko izvedete na dva načina.


1. Znesek nakažete na račun do četrtka pred usposabljanjem

TRR:  SI56 0126 1600 0002 125, BIC: BSLJSI2X
Ime in naslov prejemnika: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Gosposka 15, SI-1000 Ljubljana
Namen plačila: Ime Priimek
Sklic: 905-<datum termina>

 

2. Znesek poravnate osebno
Plačilo lahko opravite tudi v RogLabu na Petkovškovem nabrežju 67, in sicer ob delavnikih med 12:00 in 20:00 (razen ob torkih, ko potekajo usposabljanja).


Predprijave so obvezne, plačilo pa velja za potrditev prijave.

Za prijavo izberite termin na koledarju:

Če na koledarju ni možnosti izbire termina so vsa mesta že zasedena.