Sveže

USPOSABLJANJE ZA SAMOSTOJNO RABO 3D-TISKALNIKA

ORGANIZIRA IN IZVAJA ROGLAB

03.12.2019

V torek, 3. decembra, bo med 17. in 20. uro v RogLabu potekalo usposabljanje za samostojno rabo 3D-tiskalnika. Udeležba na usposabljanjih je obvezna za vse, ki želijo stroj samostojno uporabljati na odprtih terminih.

Usposabljanja so namenjena RogLabovim članom, ob plačilu prvega usposabljanja v RogLabu pa vam članarino v vrednosti 10 EUR podarimo.

Cena usposabljanja vključuje tri ure teorije (na dan usposabljanja) ter en brezplačen dvourni termin asistiranega dela z mentorjem, ki ga rezervirate naknadno in koristite v roku dveh mesecev po končanem usposabljanju. 

Foto: Domen Pal

Foto: Domen Pal

 

Pogoji uporabe

Uporabniki RogLabovih storitev se skladno s pogoji uporabe obvezujejo k navajanju RogLabove podpore ob vsaki predstavitvi izdelka na spletu, v medijih oz. v fizični obliki s stavkom “Izdelavo podprl RogLab” oz. “Powered By RogLab” ter aktivnimi povezavami na RogLabovo spletno mesto ter družbena omrežja (Facebook oz. Instagram). V primeru kršitev se jim v nadaljevanju sodelovanja storitve obračunajo po nesubvencionirani ceni. 

 

Plačilo

Plačilo usposabljanja za samostojno rabo strojev lahko izvedete na dva načina.


1. Znesek nakažete na račun do četrtka pred usposabljanjem

TRR:  SI56 0126 1600 0002 125, BIC: BSLJSI2X
Ime in naslov prejemnika: Muzej in galerije mesta Ljubljane, Gosposka 15, SI-1000 Ljubljana
Namen plačila: Ime Priimek
Sklic: 905-<datum termina>

 

2. Znesek poravnate osebno
Plačilo lahko opravite tudi v RogLabu na Petkovškovem nabrežju 67, in sicer ob delavnikih med 12:00 in 20:00 (razen ob torkih, ko potekajo usposabljanja).


S plačilom tudi potrdite svojo prijavo. Ob plačilu na dan usposabljanja je cena 5 EUR višja.

 

Za prijavo izberite termin na koledarju:

Če na koledarju ni možnosti izbire termina, so vsa mesta že zasedena.