Sveže

RogLabova popravljalnica

organizira in izvaja roglab

09.03.2019
Vam je pes zgrizel zaponko na nahrbtniku? Se vam je strgala podloga na najljubšem plašču? Vaš toaster dela hladne sendviče? Dedkov ojačevalec šumi? Je vaš otrok zlomil svojo najljubšo igračo? Pridružite se nam na popravljalnici, kjer se bomo skupaj lotili različnih okvar in napak: tudi v RogLabu namreč ne pristajamo na poslovne prakse načrtovane zastarelosti in smo prepričani, da je vsak predmet vreden vsaj poskusa popravila! 
Foto: Nada Žgank

Foto: Nada Žgank

 
V soboto, 9. 3., med 10:00 in 13:00, se nam lahko pridružite na prvi RogLabovi popravljalnici skupaj z vašim pokvarjenim predmetom. S podporo naših prostovoljcev se boste naučili najti problem in izvesti popravilo s pomočjo starih in novih tehnologij. Ne obljubljamo stoodstotnega uspeha, zagotovo pa se se boste kaj novega naučili, uživali v dobri družbi in prispevali k zmanjšanju okoljske onesnaženosti. 
 
Popravljalnice se lahko udeležite, če pridete v RogLab najkasneje do 12:00. 
Prednost imajo tisti, ki so se vnaprej prijavili prek spletnega obrazca.
 
 
Pozor! Ne popravljamo bele tehnike, televizorjev, telefonov, kamer, koles, razen če ste prepričani, da je težava v enem delu, ki se ga da pri nas natisniti s 3D-tiskalnikom. 
 

Za prijavo na delavnico izpolnite spodnji obrazec.