Sveže

Oblika - Volumen - Detajl

Mednarodna arhitekturna delavnica

03.11.2014

V petek, 7. novembra, bodo rezultati enotedenske delavnice predstavljeni na Seminarju Jurija Sadarja na Fakulteti za arhitekturo. Pričenjamo ob 16:00. Vabljeni.

Poznavalce 3D digitalnega modeliranja vabimo na mednarodno delavnico Oblika - volumen - detajl, ki bo potekala med 3. in 7. novembrom in jo bo vodil profesor Joseph Vidich. Delavnico organizira Seminar Jurij Sadar Fakultete za arhitekturo UL v sodelovanju z New York City College of Technology - CUNY in RogLabom.


Seminar Jurij Sadar v sodelovanju z New York City College of Technology - CUNY vabi na arhitekturno delavnico, kjer bodo udeleženci z uporabo tradicionalnih in digitalno podprtih načinov iskanja arhitekturnih rešitev spoznali posebnosti parametričnega detajla, tektoniko gradiva in možnosti množinskega prilagajanja z uporabo digitalno podprtega (CNC) izdelovanja. 


Delavnica bo na Fakulteti za arhitekturo in v RogLabu potekala v angleškem jeziku za največ 12 udeležencev. Pričakuje se predhodno znanje iz 3D digitalnega modeliranja s programom Rhinoceros. Zaželeno je tudi poznavanje dela s pogramoma 3ds Max in Grasshopper.
Potrebna je predhodno opravljena licenca za RogLabov laserski rezalnik ali CNC rezkalnik - za vse udeležence delavnice potekajo v oktobru Usposabljanja za samostojno rabo strojev po posebni ceni 20,00 EUR (z vključeno eno mesečno članarino).


Prijave in informacije:

- podrobnejše informacije in prijave: ana.krec@fa.uni-lj.si.
- ob prijavi je potrebno poslati motivacijsko pismo v angleškem jeziku (do 500 besed s presledki) in vključiti primere dosedanjega dela, iz katerih je vidno napredno znanje iz 3D digitalnega modeliranja in risanja.