Brezplačni tečaj 3d modeliranja - NAPREDNA STOPNJA

Napredna stopnja tečaja je namenjena tečajnikom, ki so bili vsaj na dveh tečajih osnovne in enem tečaju nadaljevalne skupine ali če imajo predznanje iz katerega koli 3D-modelirnika. Po opravljenem sklopu boste znali narisati bolj zahtevne modele, zahtevne organske modele, teksture, postavitev luči in vizualizacije.

 

Termini potekajo v decembru, in sicer 6., 13. in 22. decembra.

 

Cena
Udeležba na tečaju je subvencionirana in zato brezplačna, vendar pa je za zagotovitev mesta na posameznem sklopu potrebna kotizacija v znesku 50 EUR, ki vam jo ob najmanj 80% udeležbi v celoti povrnemo. To prakso uvajamo zaradi predhodnih izkušenj brezplačnih storitev, na katere so se udeleženci prijavili, nato niso prišli in so dragocena brezplačna mesta zasedli resnejšim kandidatom.

 

 

Kaj prinesti s seboj?

Potrebujete prenosnik in Rhino 3D programsko opremo. 90 dnevno preizkusno različico si brezplačno naložite tukaj.

Vse vaje je pripravil Kubasek Krzysztof, ki nam je prijazno dovolil uporabo svojih video tečajev.

Potek vaj

 

Vaja 9: trikolesnik

Vaja je primerna za vse, ki se želijo naučiti naprednih funkcij 3D-modeliranja, potrebnih pri oblikovanju modernih izdelkov. Pri tej vaji tečajniki spoznajo napredne funkcije, potrebne za izris organskih oblik, naučijo se tudi osnov osvetlitve 3D-modela ter simetričnega risanja.

 


Vaja 9: drone

Vaja je primerna za vse, ki se želijo naučiti funkcij 3D-modeliranja, s katerimi boste lahko risali tudi najbolj zahtevne modele. Pri tej vaji tečajniki spoznajo napredne funkcije potrebne za izris organskih oblik, funkcij za hitro razporejanje - array, naučijo se tudi osnov osvetlitve 3D-modela.

 

 

 

Vaja 10: puščavski viharnik

Vaja je primerna za vse, ki se želijo naučiti naprednih funkcij organskega 3D-modeliranja. Pri tej vaji tečajniki spoznajo napredne funkcije potrebne za izris organskih oblik, funkcij za hitro razporejanje - array, naučijo se tudi osnov osvetlitve 3D-modela in apliciranje tekstur ter nalepk.

Prijava

Izberite datum in uro na koledarju, s prijavo boste samodejno rezervirali vse tri termine hkrati in sicer 6., 13. in 22. decembra..

Kotizacijo v višini 50 EUR vplačate v RogLabu in potrjuje prijavo, ob 80% udeležbi tečaja vam jo v celoti povrnemo. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

 

Tečaj poteka v okviru v sklopu "European School of Makers", ki je del projekta FabLabNet sofinanciranega iz programa Interreg Srednja Evropa.