Odprti termin

Vabljeni v RogLab na Odprti termin, ki poteka vsak ponedeljek, sredo, četrtek in petek od 12. do 20. ure. Na Odprtem terminu lahko izveste, kaj vam ponuja RogLab, vsi s pridobljeno licenco za samostojno rabo 3D tehnologij pa lahko uporabljate RogLabovo strojno in programsko opremo.

Na Odprti termin toplo vabimo vse, ki imate opravljeno Usposabljanje za samostojno rabo 3D tehnologij. Člani s pridobljeno licenco za samostojno uporabo strojev lahko brezplačno sami ali s podporo tehnikov RogLaba uporabljate stroje in ostalo opremo. Pri tem imajo prednost tisti, ki predhodno rezervirajo posamezno strojno opremo. Na odprtih terminih lahko uporabljate vso RogLabovo strojno in programsko opremo z izjemo CNC rezkalnika, ki ga lahko uporabljate le ob sredah.

Vsi ostali, ki vas zanima RogLab, ste vabljeni k ogledu 3D delavnice ter po informacije o RogLabovih storitvah in vsebinah. V času Odprtih terminov lahko pridete nenajavljeni. Za delo v RogLabu, uporabo mize ali računalnika se je potrebno včlaniti. Brez licence lahko uporabljate napravo za izdelovanje priponk in toplotno prešo za majice. Cena mesečne članarine je 15,00 EUR. Trimesečna članarina znaša 40,00 EUR, medtem ko je cena letne članarine 100,00 EUR.

Dobrodošli vsi, ki bi radi pomočili nos in prste v svet 3D-tehnologij!

Stroje si lahko rezervirate tukaj.Foto: François Friderich