Stripovske majčke - ni več na voljo:(

Primerno za: odrasle ali otroke (6+)

Ta delavnica žal ni več na voljo.

 

Sanjarite o majici, ki bi namesto vas povedala šalo, imela točno določen motiv, ki ga na majicah iščete že leta, ali pa risbo, ki bi jo radi nosili vsepovsod? Na delavnici bodo udeleženci svoje zamisli prenesli na majice s pomočjo rezalnika folij in toplotne stiskalnice.

Daleč najbolj kul majica je takšna, ki si jo zamisliš sam! Na delavnici se boste naučili izdelati svoje kreacije s s pomočjo toplotne stiskalice. Najprej boste s flomastrom izrisali motive, jih poskenirali in prenesli na računalnik, nato pa natančno obdelali s posebnimi programi. Motive boste previdno izrezali z rezalnikom folij; vsak udeleženec bo svojo grafiko s toplotno stiskalnico prenesel na majčko.

Izdelane majice boste ob koncu delavnice odnesli s seboj domov.

 

Trajanje: 3 ure
Število udeležencev: 8
Predznanje: ni potrebno
Cilj: izdelava potiska na majici
Dejavnosti: risanje, oblikovanje, delo z računalnikom
Pridobljena znanja: osnove oblikovanja, prenos grafike na blago
Material: flomastri, svinčniki, papir, folija
Orodje: rezalnik folij, toplotna stiskalnica, računalnik, fotoaparat
Avtor delavnice: RogLab

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec; prijave sprejemamo do zapolnitve naših zmogljivosti. Vsaka organizacija si lahko izbere eno ustvarjalnico in še dodatno za rezervo. V prijavni obrazec vpišite podatke vaše organizacije in tri datume obiska, ki vam najbolj ustrezajo. Poskusili se bomo kar najbolj prilagoditi vašim izbranim datumom, če izvedba v želenih terminih ne bo mogoča, pa vam bomo predlagali nove. Izbor organizacij bo potekal po načelu »kdor prej pride, prej melje« in v skladu z geografsko razporejenostjo.

 

FabBox je del programa FabLabNet, ki ga financira program Interreg Srednja Evropa.