Maškarada

Primerno za: odrasle ali otroke (8+)

 

Opremite se za pustno zabavo, noč čarovnic ali službeni novoletni žur v maskah! Na delavnici boste izdelali geometrične maske z živalskimi in mitološkimi motivi, ki so pravi lovilec za všečke na Instagramu.

 

Naglavne maske v podobi živali in mitoloških bitij zajamčeno dvigujejo toploto na plesišču in v vseh okoliških srcih, primerne pa so tudi za otroška rajanja v maskah. Ustvarjali jih boste iz raznobarvnih kartonov, jih izrezovali z laserskim rezalnikom in lepili z lepilnimi pištolami, po želji pa tudi okrasili z bleščicami, perjem in drugimi okraski.
 
Izdelane maske boste ob koncu delavnice odnesli s seboj domov.

Trajanje: 3 ure
Število udeležencev: 8
Predznanje: ni potrebno
Cilj: izdelati pustno masko
Dejavnosti: risanje, oblikovanje, rezanje, lepljenje, sestavljanje
Pridobljena znanja: osnove oblikovanja, lepljenje
Material: karton, bleščice, perje, okraski
Orodje: flomaster, laserski rezalnik, lepilo
Avtor delavnice: Wintercroft Designs

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec; prijave sprejemamo do zapolnitve naših zmogljivosti. Vsaka organizacija si lahko izbere eno ustvarjalnico in še dodatno za rezervo. V prijavni obrazec vpišite podatke vaše organizacije in tri datume obiska, ki vam najbolj ustrezajo. Poskusili se bomo kar najbolj prilagoditi vašim izbranim datumom, če izvedba v želenih terminih ne bo mogoča, pa vam bomo predlagali nove. Izbor organizacij bo potekal po načelu »kdor prej pride, prej melje« in v skladu z geografsko razporejenostjo.


 

FabBox je del programa FabLabNet, ki ga financira program Interreg Srednja Evropa.